over mij natuurgeneeskundige praktijk Twente

Mijn verhaal

Ik ben Kristiina Kemna (1978), getrouwd en moeder van twee prachtige zonen.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in mijn praktijk DeBron.

Mijn interesse in gezonde voeding en de genezende kracht van planten en kruiden uit de pure natuur, heb ik al sinds mijn prille jeugd. Ik ben opgegroeid in Estland , waar ik altijd omringd was door vrije natuur, weilanden en bossen.

Ons eten verbouwden we zelf in de moestuinen en de boomgaarden. Ik ben niet anders gewend dan dat ik als kind de hele zomer op blote voeten door de tuinen liep, en bezig was met zaaien, verzorgen en oogsten van onze eigen groenten en fruit, die we vervolgens in de herfst allemaal inmaakten en bewaarden om de lange, koude winters gezond door te komen.

Naast de moestuinen waren de uitgestrekte bossen mijn tweede huis. Al bessen-, paddenstoelen- en bloemen- plukkend, heb ik me altijd één gevoeld met de natuur. Het geeft me levenskracht, energie en een gevoel van vrijheid.

Door problemen die ik had met mijn eigen gezondheid, zat ik al vroeg in mijn jeugd met een heleboel vragen, waar de reguliere gezondheidszorg zich geen raad mee wist.

De zoektocht naar antwoorden over gezondheid op spiritueel, emotioneel, geestelijk en fysiek niveau, heeft er toe geleid dat ik in 2009 het roer heb omgegooid.  Ik besloot om alternatieve geneeswijzen te gaan studeren, en te beginnen met mijn eigen praktijk DeBron.

De afgelopen tien jaren heb ik met veel passie en interesse in Nederland talloze opleidingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van medische en psycho-sociale basiskennis, orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde, energetische geneeskunde en testen met de Bio-tensor.

Sindsdien heb ik veel mensen met verschillende (chronische) klachten mogen helpen in mijn praktijk in Twente.

In praktijk DeBron wil ik meehelpen bewustwording te creëren over gezondheid en een gezonde leefstijl.

Het is mijn missie om mensen weer hoop op een gezond en gelukkig leven te geven, door ze te laten zien en helpen te begrijpen waar de échte oorzaken van hun klachten liggen, en wat ze zelf kunnen doen om deze klachten op te lossen of te verbeteren. Door mijn kennis en ervaring te delen,  wil ik cliënten inzicht geven en ze blijven motiveren op hun weg naar bewustwording en betere gezondheid.

Voel je je aangesproken door mijn eerlijke en natuurlijke aanpak, kom dan binnen bij praktijk DeBron en laten we samen de weg naar je echte gezondheid weer terug vinden.

Wat is gezondheid

Gezondheid manifesteert zich wanneer je elke dag vol energie en levenslust opstaat en snel herstelt van inspanningen, ziekte, stress en tegenslagen.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid en die het lichaam zo min mogelijk belast. Voeding moet voeden en niet alleen vullen.

Voor wie

De natuurgeneeskunde ziet de mens als eenheid van lichaam en geest en kan daarom ingezet worden bij lichamelijke en psychische klachten.

Werkwijze

Natuurgeneeskunde is een vorm van geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen versterkt wordt. Bij natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal, en niet alleen de klacht.

Persoonlijk kennismaken of meer informatie ontvangen?

Stuur een e-mail naar
info@ngp-debron.nl
of neem telefonisch contact op
via telefoonnummer 06 – 39 78 36 34