Neem contact op

Bel of stuur een bericht.

Contactgegevens

Natuurgeneeskundige Praktijk DeBron

Therapeut: Kristiina Kemna

Terra Business Center
Adres: Kieftsbeeklaan 1, 7607 TA in Almelo (kamer 1.14)
Tel: 06 – 39 78 36 34
E-mail: info@ngp-debron.nl
Website: www.ngp-debron.nl
KvK nummer: 74989421
Btw nummer: NL002446106B45

Praktijk De Bron is gevestigd in Almelo in het Terra Business Center op de eerste verdieping, kamer 1.14. De praktijk is goed bereikbaar met de auto. Neem vanaf de snelweg A35 de afslag Almelo Zuid.
Bij het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er is een wachtruimte aanwezig met toiletten. De praktijk is ook goed toegankelijk voor minder validen. Er is een lift en een mindervalidentoilet aanwezig.

Openingstijden van NGP DeBron in Almelo: maandag t/m donderdag van 08.00 t/m 17.00.

Maken van afspraken

Voor het maken (of verzetten) van een afspraak kun je het beste appen met NGP DeBron op 06 – 39 78 36 34 of e-mailen naar info@ngp-debron.nl.

Annuleren van afspraken

Bij verhindering dient de cliënt zich minimaal 24 uur voor de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip af te melden. Indien een afspraak niet tijdig geannuleerd is, zijn wij gerechtigd om de afspraak volledig in rekening te brengen.

Evt. uitzondering op de 24 uurs regel: Bij twijfel over je gezondheid m.b.t. het corona virus in relatie tot een gepland consult; neem telefonisch contact op om te overleggen.

Bestellen van supplementen

Wil je tussen de afspraken door nieuwe supplementen/middelen bestellen? Geef je bestelling dan door via de app (06- 39 78 36 34) of stuur een e-mail naar info@ngp-debron.nl. Geef ook altijd aan of de bestelling opgestuurd moet worden of dat je het zelf op wilt halen.

Vragen stellen tussen de consulten door

Krijg je tussen twee consulten door nieuwe klachten en wil je graag contact? Vraag dan via de app of e-mail een telefonisch consult aan. Van maandag t/m donderdag ochtend tussen 08.00 en 09.00 is er ruimte voor telefonische consulten. Een telefonisch consult moet altijd vooraf zijn ingepland en duurt maximaal 15 minuten. Kosten telefonisch consult: 20 euro.

Vanwege de drukte lukt het niet om allerlei vragen te behandelen via de app of e-mail.

Volg ons op:
facebook

Wat is gezondheid

Gezondheid manifesteert zich wanneer je elke dag vol energie en levenslust opstaat en snel herstelt van inspanningen, ziekte, stress en tegenslagen.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid en die het lichaam zo min mogelijk belast. Voeding moet voeden en niet alleen vullen.

Voor wie

De natuurgeneeskunde ziet de mens als eenheid van lichaam en geest en kan daarom ingezet worden bij lichamelijke en psychische klachten.

Werkwijze

Natuurgeneeskunde is een vorm van geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen versterkt wordt. Bij natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal, en niet alleen de klacht.