Neem contact op

Bel of stuur een bericht.

Contactgegevens

Natuurgeneeskundige Praktijk DeBron

Therapeut: Kristiina Kemna

Terra Bedrijvencentrum
Adres: Kieftsbeeklaan 1, 7607 TA in Almelo
Tel: 06 – 39 78 36 34
E-mail: info@ngp-debron.nl
Website: www.ngp-debron.nl
KvK nummer: 74989421
Btw nummer: NL002446106B45

Praktijk De Bron is gevestigd in Almelo in het Terra Gebouw (multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw) op de eerste verdieping. De praktijk is goed bereikbaar met de auto. Neem vanaf de snelweg A35 de afslag Almelo Zuid.
Bij het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er is een wachtruimte aanwezig met toiletten. De praktijk is ook goed toegankelijk voor minder validen. Er is een lift en een mindervalidentoilet aanwezig.

Voor het maken van een afspraak kun je op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 bellen/appen met NGP DeBron op
06 – 39 78 36 34 of e-mailen naar info@ngp-debron.nl.

Tijdens consulten is het helaas niet mogelijk om de telefoon op te nemen. Spreek dan de voicemail in. Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Bij verhindering dient de cliënt zich minimaal 24 uur voor de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip af te melden. Indien een afspraak niet tijdig geannuleerd is, zijn wij gerechtigd om de afspraak volledig in rekening te brengen.

Evt. uitzondering op de 24 uur regel: Bij twijfel over je gezondheid m.b.t. het corona virus in relatie tot een gepland consult; neem telefonisch contact op om te overleggen. Bij verkoudheidsklachten kan de geplande afspraak evt. worden omgezet naar een consult via beeldbellen.

De openingstijden van NGP DeBron in Almelo: maandag t/m donderdag van 08.00 t/m 17.00.

Volg ons op:
facebook

Wat is gezondheid

Gezondheid manifesteert zich wanneer je elke dag vol energie en levenslust opstaat en snel herstelt van inspanningen, ziekte, stress en tegenslagen.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid en die het lichaam zo min mogelijk belast. Voeding moet voeden en niet alleen vullen.

Voor wie

De natuurgeneeskunde ziet de mens als eenheid van lichaam en geest en kan daarom ingezet worden bij lichamelijke en psychische klachten.

Werkwijze

Natuurgeneeskunde is een vorm van geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen versterkt wordt. Bij natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal, en niet alleen de klacht.