Neem contact op

Bel of stuur een bericht.

Contactgegevens

Natuurgeneeskundige Praktijk DeBron

Adres: Rijssensestraat 2a, 7642CX Wierden
Tel: 06 – 39 78 36 34
E-mail: info@ngp-debron.nl
Website: www.ngp-debron.nl

Voor het maken of verzetten/annuleren van een afspraak kun je dagelijks (maandag t/m zaterdag) bellen met Gezondheidswinkel Linda in Wierden. Telefoon nummer 0546-571317.
Bij verhindering dient de cliënt zich minimaal 24 uur voor de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip af te melden. Indien een afspraak niet tijdig geannuleerd is, zijn wij gerechtigd om de afspraak volledig in rekening te brengen.​

De consulten worden op dit moment niet vergoed door zorgverzekeraars.

Werkdagen van praktijk DeBron in Wierden zijn op dit moment woensdag en donderdag. Voor alle vragen over de therapie (reacties op de therapie, vragen over de voeding enz.) kun je een bericht achter laten op de voicemail van praktijk DeBron (tel: 06-39 78 36 34). Op werkdagen (woensdag en donderdag) word je dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het e-mail adres wordt gebruikt voor zakelijk e-mail verkeer en niet voor therapie overleg.

Wat is gezondheid

Gezondheid manifesteert zich wanneer je elke dag vol energie en levenslust opstaat en snel herstelt van inspanningen, ziekte, stress en tegenslagen.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid en die het lichaam zo min mogelijk belast. Voeding moet voeden en niet alleen vullen.

agsdi-target

Voor wie

De natuurgeneeskunde ziet de mens als eenheid van lichaam en geest en kan daarom ingezet worden bij lichamelijke en psychische klachten.
agsdi-list

Werkwijze

Natuurgeneeskunde is een vorm van geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen versterkt wordt. Bij natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal, en niet alleen de klacht.