Gezonde voeding

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” (Hippocrates)

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid en die het lichaam zo min mogelijk belast. Voeding moet voeden en niet alleen vullen.

Gezonde voeding moet alle voedingsstoffen leveren die de lichaamscellen nodig hebben om al hun functies optimaal te kunnen uitvoeren.

Gezonde voeding is ook voeding die door de mens verteerd en verwerkt kan worden en waarvan de afvalproducten zonder al te veel moeite uitgescheiden kunnen worden.

Gezonde voeding is essentieel voor het verkrijgen en behouden van een goede gezondheid en heeft daarom een heel belangrijke rol in de aanpak die leidt naar betere gezondheid en het verminderen van gezondheidsklachten.

Gezonde voeding dient niet alleen de juiste benodigde voedingsstoffen in optimale hoeveelheden en verhoudingen te bevatten, maar dient ook de juiste energetische Yin en Yang kwaliteiten te bevatten.

Gezonde voeding heeft een hoge energetische waarde ofwel bevat opgeslagen levenskracht in de vorm van bio-fotonen (van zonlicht) en negatief geladen waterstof ionen. Voeding die (overmatig) bewerkt is, kunstmatig geteeld is, onrijp is geoogst en met pesticiden is bewerkt, bevat een lagere energetische waarde dan biologisch geteelde producten.

Gezonde voeding dient ook geen gifstoffen te bevatten. Door gebruik van pesticiden en conserveringsmiddelen bevatten veel voedingsmiddelen giftige stoffen. Daarom gaat de voorkeur uit naar verse biologische voeding die geen pesticiden bevat en niet bewerkt is.

Gezien het feit dat veel mensen een verzwakte spijsvertering hebben of bepaalde voedingsmiddelen niet kunnen verdragen (door een allergie of een intolerantie) of bepaalde tekorten hebben, dient bij voorkeur iedereen een op zijn of haar situatie aangepast voedingsvoorschrift te krijgen om de behandeling tot een succes te maken.

Bij NGP DeBron wordt er voor iedereen die het nodig heeft of eraan toe is, een persoonlijk voedingsplan gemaakt (en steeds aangepast) met behulp van de Bio-tensor.

Het is onze missie om cliënten op een holistische wijze te begeleiden bij het herstellen van hun persoonlijke balans, zodat ze weer kunnen genieten van het leven in goede gezondheid.

 

Herken je dit?

Ben je ook zo moe

dat je ‘s morgens bijna niet meer uit bed kunt komen? Dat je ‘s middags op het werk zit te knikkebollen en
‘s avonds na het eten uitgeblust op de bank ploft?

Heb je ook zoveel last van

een opgeblazen gevoel in de buik en ben je het ook zo zat om na elke maaltijd steeds maar weer onder buikpijn te lijden of tegen brandend maagzuur te vechten?

Vind je het ook zo vervelend dat

je hele familie om de haverklap weer verkouden is, elke keer als het weer een beetje omslaat? En ben je inmiddels de tel kwijt geraakt hoeveel antibiotica kuren de hele familie dit seizoen bij elkaar al genuttigd heeft?

Ben je overal onderzocht en uitbehandeld

maar weet je nog steeds niet hoe het kan, dat je hele lijf zonder aanwijsbare redenen elke dag alleen maar pijn doet? Ben jij ook op zoek naar de diepste oorzaak van je klachten en naar een echte oplossing?

Wat is gezondheid

Gezondheid manifesteert zich wanneer je elke dag vol energie en levenslust opstaat en snel herstelt van inspanningen, ziekte, stress en tegenslagen.

Werkwijze

Natuurgeneeskunde is een vorm van geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen versterkt wordt. Bij natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal, en niet alleen de klacht.

Voor wie

De natuurgeneeskunde ziet de mens als eenheid van lichaam en geest en kan daarom ingezet worden bij lichamelijke en psychische klachten.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een consult? Bel ons of stuur een e-mail.

Persoonlijk kennismaken of meer informatie ontvangen?

Stuur een e-mail naar
info@ngp-debron.nl
of neem telefonisch contact op
via telefoonnummer 06 – 39 78 36 34