Tarieven

Het eerste consult duurt 60 minuten en kost 50 euro.
Vervolgconsulten duren 45 minuten en kosten 40 euro.

De consulten worden op dit moment niet vergoed door zorgverzekeraars.

Betaling dient direct na het consult contant te geschieden.

Bij verhindering dient de cliënt zich minimaal 24 uur voor de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip af te melden. Indien een afspraak niet tijdig geannuleerd is, zijn wij gerechtigd om de afspraak volledig in rekening te brengen.

Het is onze missie om cliënten op een holistische wijze te begeleiden bij het herstellen van hun persoonlijke balans, zodat ze weer kunnen genieten van het leven in goede gezondheid.

 

Herken je dit?

Doe je ook je uiterste best

om gezond te eten en voldoende te bewegen, maar val je nog steeds geen gram af en word je in plaats van fitter alleen maar steeds vermoeider?

Vraag je je ook soms af

wat er toch echt aan de hand is waardoor je baby of kind zo rusteloos en druk is en ‘s nachts geen oog meer dicht doet? Dat het op school problemen heeft met concentratie en met het bijbenen van de leerstof?

Ben je het misschien gewoon gaan vinden

dat je overal allergisch voor bent en steeds medicijnen nodig hebt om de jeuk, branderige ogen of uitslag te onderdrukken of te voorkomen?

Heb je het gevoel

dat je klachten voortkomen uit een te trage schildklierfunctie of van de ziekte van Lyme, maar laat bloedonderzoek er niks van blijken?

Wat is gezondheid

Gezondheid manifesteert zich wanneer je elke dag vol energie en levenslust opstaat en snel herstelt van inspanningen, ziekte, stress en tegenslagen.

agsdi-list

Werkwijze

Natuurgeneeskunde is een vorm van geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen versterkt wordt. Bij natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal, en niet alleen de klacht.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid en die het lichaam zo min mogelijk belast. Voeding moet voeden en niet alleen vullen.
agsdi-target

Voor wie

De natuurgeneeskunde ziet de mens als eenheid van lichaam en geest en kan daarom ingezet worden bij lichamelijke en psychische klachten.

Persoonlijk kennismaken of meer informatie ontvangen?

Stuur een e-mail naar
info@ngp-debron.nl
of neem telefonisch contact op
via telefoonnummer 06 – 39 78 36 34